Kimchi: Korejský zelný salát, který potěší nejen vaše chuťové pohárky
Recepty

Kimchi: Korejský zelný salát, který potěší nejen vaše chuťové pohárky

Kimchi je vynikající a především extrémně zdravé jídlo. Jedná se o nakládaný zelný salát na korejský způsob, který vás překvapí kombinací mnoha chutí. Jíst ho můžete samotný nebo jako přílohu třeba k masu. Tato tradiční […]

Brambory k nám přinesli mniši. Dnes jde o jednu z nejpoužívanějších surovin v české kuchyni
Recepty

Brambory k nám přinesli mniši. Dnes jde o jednu z nejpoužívanějších surovin v české kuchyni

Brambory dnes do svého jídelníčku zařazujeme poměrně běžně. Jedná se o jednu z nejčastějších příloh, která se dá zpracovat na mnoho způsobů. A jsou také plné vitamínů. Jak se ale do Čech vlastně tato zelenina […]

Dýňová polévka je královnou podzimních jídel. Co ale s nevyužitými semínky a slupkou?
Recepty

Dýňová polévka je královnou podzimních jídel. Co ale s nevyužitými semínky a slupkou?

Jedním z nejoblíbenějších jídel podzimu je dýňová polévka. Snad každý si ji alespoň jednou během této části roku připraví. My pro vás máme jednoduchý recept pro všechny začátečníky. A navíc poradíme, co s nevyužitými zbytky […]