Naše čevabčiči nemá s původním receptem příliš společného. Připravte si jídlo podle Zdeňka Pohlreicha
Maso

Naše čevabčiči nemá s původním receptem příliš společného. Připravte si jídlo podle Zdeňka Pohlreicha

Čevabčiči měl někdy nejspíš každý z nás. Ať už ve školní jídelně, nebo třeba v nějaké kantýně. Děláte si ho i doma? Jde o jednoduchý, přesto ale chutný pokrm. Nesmí k němu chybět jako příloha […]

Kuře z jednoho pekáče: Plnohodnotné jídlo, se kterým se příliš nenadřete
Maso

Kuře z jednoho pekáče: Plnohodnotné jídlo, se kterým se příliš nenadřete

K nedělnímu obědu se obvykle snažím připravit plnohodnotné jídlo, které zasytí celou rodinu, bude na talíři dobře vypadat a nikdo si nebude stěžovat, že není dostatečně sváteční. I to všechno se dá ale zvládnout jednoduše […]

Romská kuchyně nabízí řadu jednoduchých a levných receptů. Zkuste třeba pišoty nebo holubky
Recepty

Romská kuchyně nabízí řadu jednoduchých a levných receptů. Zkuste třeba pišoty nebo holubky

Romská kuchyně je v České republice poměrně proslavená. Zakládá se na jednoduché kombinaci několika běžně dostupných surovin, které zároveň ale vytvoří syté a zajímavě chutnající jídlo. Hlavními ingrediencemi bývají brambory, zelí a klobása. Ačkoli jsou […]

Jarní těstoviny s ndujou: Zkombinujte chuť ostré paštiky s čerstvou jarní cibulkou a petrželkou
Maso

Jarní těstoviny s ndujou: Zkombinujte chuť ostré paštiky s čerstvou jarní cibulkou a petrželkou

Slyšeli jste už o paštice s názvem nduja? Pokud máte rádi kvalitní masné pokrmy a také trochu ostřejší chutě, rozhodně byste ji měli vyzkoušet. Připravte si z ní například lehký těstovinový oběd. Nduja je paštika, […]