Pohlreich
Ryby a mořské plody

Kapra nemusíte jíst jen s bramborovým salátem. Zkuste si jej připravit s květákem, špenátem a černým bezem podle Pohlreicha

Zdeněk Pohlreich ve svém novém pořadu provede televizní diváky svými gastronomickými zážitky a zavzpomíná na restaurace, které s kamerou a pořadem Ano šéfe! navštívil. Podělí se i o zajímavé recepty, na které při natáčení narazil. Sehnat […]

kapr na taliri
Rady a tipy

Jak zbavit kapra pachuti bahna a nepříjemného zápachu rybiny: Rady od šéfkuchaře i triky našich babiček

Kapr patří již tradičně na vánoční stůl. Naše nejrozšířenější sladkovodní ryba však nenadchne každého a má to hned několik důvodů –⁠ od většího obsahu tuku, přes kosti až po specifickou chuť a vůni. I přes […]