Tipy Jana Punčocháře na křupavý a šťavnatý řízek: K čemu využívá chléb?
Rady a tipy

Tipy Jana Punčocháře na křupavý a šťavnatý řízek: K čemu využívá chléb?

Řízek – klasika, kterou má rád snad každý. Jak ale připravit dokonale šťavnatý a křupavý řízek, který nadchne všechny členy vaší rodiny? Šéfkuchař Jan Punčochář má na přípravu jednoho z nejoblíbenějších českých pokrmů osvědčené tipy. Šéfkuchař […]

Vídeňský řízek nepochází z Rakouska. S českými surovinami je ho podle odborníků nemožné připravit
Maso

Vídeňský řízek nepochází z Rakouska. S českými surovinami je ho podle odborníků nemožné připravit

Možná si říkáte, že na klasickém vídeňském řízku není co zkazit. Připravit ho přece dovede úplně každý. Víte ale, že i tohle jídlo má nějaká svá pravidla? Kde se řízek vlastně vzal a jak přesně […]

Plumlovský řízek: Nezaměnitelná moravská delikatesa, kterou lidé milují již přes půl století         
Recepty

Plumlovský řízek: Nezaměnitelná moravská delikatesa, kterou lidé milují již přes půl století         

Plumlovský řízek je gastronomická specialita, která si získala srdce mnoha lidí na Moravě. Ostatním se však může zdát kombinace řízku, volského oka, sýru a kečupu minimálně zarážející. Plumlovský řízek je oblíbenou pochoutkou na Prostějovsku, v […]

Řízek naruby je nejlepší s cibulí a česnekem. Vyzkoušejte tuto netradiční pochoutku i vy
Maso

Řízek naruby je nejlepší s cibulí a česnekem. Vyzkoušejte tuto netradiční pochoutku i vy

Řízků existuje celá řada. Můžete si je připravit přírodní, obalované v trojobalu, holandské atd. Už jste ale slyšeli o řízku naruby? Možná vás na první dobrou napadne, co přesně to znamená, a říkáte si, že […]

Usmažte si řízek podle Honzy Punčocháře. K dokonalosti vám pomůže chleba
Celebrity

Usmažte si řízek podle Honzy Punčocháře. K dokonalosti vám pomůže chleba

Řízky patří mezi nejoblíbenější jídla. Milujeme je k obědu, třeba s bramborovou kaší. Nebo na Štědrý den, kdy se na stole objevují společně s bramborovým salátem. Kuřecí, telecí nebo také vepřové – každý má rád jiné. Na řízku […]