Tipy Jana Punčocháře na křupavý a šťavnatý řízek: K čemu využívá chléb?
Rady a tipy

Tipy Jana Punčocháře na křupavý a šťavnatý řízek: K čemu využívá chléb?

Řízek – klasika, kterou má rád snad každý. Jak ale připravit dokonale šťavnatý a křupavý řízek, který nadchne všechny členy vaší rodiny? Šéfkuchař Jan Punčochář má na přípravu jednoho z nejoblíbenějších českých pokrmů osvědčené tipy. Šéfkuchař […]

Nenechte se ovládat úzkostí. Přirozeně ji zmírněte relaxací nebo heřmánkovým čajem
Rady a tipy

Nenechte se ovládat úzkostí. Přirozeně ji zmírněte relaxací nebo heřmánkovým čajem

Konec roku je, vzhledem k původnímu smyslu Vánoc trochu paradoxně, pro mnoho lidí zdrojem stresu. Abyste do nového roku nevstupovali s nervy nadranc, zkuste do své denní rutiny zařadit některé z následujících tipů. Úzkost je přirozenou reakcí na […]

Moc kyselá? Zjistěte, jak předejít kyselosti, a připravte si dokonalou kávu ve french pressu
Nápoje a alkohol

Moc kyselá? Zjistěte, jak předejít kyselosti, a připravte si dokonalou kávu ve french pressu

French press je oblíbeným způsobem přípravy kávy, ale někdy se stává, že káva z něj má kyselejší chuť. Zjistěte, jaké proměnné si pohlídat, aby byla vaše káva z french pressu přesně taková, jakou chcete. French press […]

Rýže není jen k jídlu: Poradíme chytré využití rýže, které vás nikdy nenapadlo
Rady a tipy

Rýže není jen k jídlu: Poradíme chytré využití rýže, které vás nikdy nenapadlo

Obyčejná bílá rýže je snadnou a chutnou přílohou k obědu i večeři. Nevařená má však v domácnosti celou řadu využití, o kterých jste možná ještě nikdy neslyšeli. Jakými zajímavými způsoby lze nevařenou rýži využít? Nejspíš jste […]