Jimeto.cz
  • Domů
  • Recepty
  • Celebrity
  • Hubnutí
  • Krása
  • Zdraví
  • Domov
    • Domácnost
    • Zahrada
  • Rady a tipy
  • Zajímavosti
  • Světové pokrmy
    • Světové kuchyně
  • Maso
  • Ryby a mořské plody
  • Ovoce
  • Zelenina
  • Mléčné výrobky
  • Pečivo a těstoviny
  • Obiloviny
  • Luštěniny
  • Pochutiny
  • Semena a ořechy
  • Bylinky a rostlinky
  • Vitamíny a minerály
  • Koření
  • Nápoje
  • Ze světa
    • Evropa
    • Asie
    • Jižní Amerika
    • Střední Amerika
    • Severní Amerika
    • Afrika
    • Austrálie
    • Česko
    • Itálie
    • Francie
HomeSmažení

Smažení

Rybu zvládnete osmažit na pánvi, aniž by se vám připekla nebo rozpadla
Rady a tipy

Rybu zvládnete osmažit na pánvi, aniž by se vám připekla nebo rozpadla

2. 11. 2022 Nikol Kolomazníková Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Rybu zvládnete osmažit na pánvi, aniž by se vám připekla nebo rozpadla

Ryby by měly patřit do jídelníčku každého z nás. Po zdravotní stránce nám totiž mají co nabídnout a na naše zdraví mají pozitivní vliv. Výhodou je, že ryby můžete připravovat na spousty způsobů a najít pro […]

bramborak
Recepty

Bramboráky podle Romana Vaňka, které jsou křupavé a dozlatova usmažené

22. 10. 2022 admin Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Bramboráky podle Romana Vaňka, které jsou křupavé a dozlatova usmažené

Bramboráky jsou oblíbenou podzimní a zimní pochoutkou. Je to jednoduchý a levný pokrm, který si každý může dochutit podle svého gusta. Ale důležité je nepodceňovat pár zásad při přípravě těsta a při smažení. Z křupavé a […]

Mirka_van_Gils
Celebrity

Mirka van Gils vám poradí s výběrem olejů do kuchyně podle použití

14. 9. 2022 admin Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Mirka van Gils vám poradí s výběrem olejů do kuchyně podle použití

Na trhu se objevují stále nové druhy olejů a může se stát, že spotřebitel pomalu začne ztrácet přehled, který olej vlastně kupovat. Nejen cena by měla být při nákupu důležitým kritériem. Proto je dobré o […]

Syndrom první nepovedené palačinky. Jak udělat, aby i ta první byla dokonalá
Rady a tipy

Syndrom první nepovedené palačinky. Jak udělat, aby i ta první byla dokonalá

5. 9. 2022 Nikol Kolomazníková Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Syndrom první nepovedené palačinky. Jak udělat, aby i ta první byla dokonalá

Určitě i vám už se to někdy stalo. Nebo se vám to dokonce děje pokaždé, když doma dostanete chuť na palačinky – ty totiž milují děti i dospělí. Ta první, potvora palačinková, se totiž nikdy […]

Jing Leed: Hmyz na špejli. Tuto smaženou pochoutku si každý nedopřeje
Světové pokrmy

Jing Leed: Hmyz na špejli. Tuto smaženou pochoutku si každý nedopřeje

8. 4. 2022 admin Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Jing Leed: Hmyz na špejli. Tuto smaženou pochoutku si každý nedopřeje

Co je pro nás nepředstavitelné, je pro jiné ohromná dobrota. Pro mnoho lidí žijících v Thajsku je pojídání hmyzu naprosto normální. Ba co víc – je to oblíbená svačinka, po které se místní olizují až […]

Nejnovější články:

  • <strong>Chodíte pozdě a milujete béčkové filmy? Pak jste pravděpodobně inteligentní</strong>
    Chodíte pozdě a milujete béčkové filmy? Pak jste pravděpodobně inteligentní
    6. 3. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Chodíte pozdě a milujete béčkové filmy? Pak jste pravděpodobně inteligentní
  • <strong>Jak nacpat žirafu do ledničky? Tipy, jak odpovídat na záludné otázky u pohovoru</strong>
    Jak nacpat žirafu do ledničky? Tipy, jak odpovídat na záludné otázky u pohovoru
    28. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Jak nacpat žirafu do ledničky? Tipy, jak odpovídat na záludné otázky u pohovoru
  • Legendární maďarská zelňačka: Její sílu měly využívat již římské legie, teď pomáhá proti kocovině
    Legendární maďarská zelňačka: Její sílu měly využívat již římské legie, teď pomáhá proti kocovině
    20. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Legendární maďarská zelňačka: Její sílu měly využívat již římské legie, teď pomáhá proti kocovině
  • Čtyři koření: Objevte tajemství tradiční směsi koření v evropské a blízkovýchodní kuchyni
    Čtyři koření: Objevte tajemství tradiční směsi koření v evropské a blízkovýchodní kuchyni
    19. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Čtyři koření: Objevte tajemství tradiční směsi koření v evropské a blízkovýchodní kuchyni
  • Od pudinku pro chudé až ke královskému dvoru. Tajemná cesta mrkvového dortu na váš stůl
    Od pudinku pro chudé až ke královskému dvoru. Tajemná cesta mrkvového dortu na váš stůl
    18. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Od pudinku pro chudé až ke královskému dvoru. Tajemná cesta mrkvového dortu na váš stůl
  • Český rýžový nákyp a rybí polévka unikly ze seznamu nejhorších jídel. „Vítězům“ konkurovat nemohou
    Český rýžový nákyp a rybí polévka unikly ze seznamu nejhorších jídel. „Vítězům“ konkurovat nemohou
    16. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Český rýžový nákyp a rybí polévka unikly ze seznamu nejhorších jídel. „Vítězům“ konkurovat nemohou
  • Iva Hüttnerová sbírá rady našich předků. Vyzkoušejte její mast na bolest zad nebo žlutou polévku
    Iva Hüttnerová sbírá rady našich předků. Vyzkoušejte její mast na bolest zad nebo žlutou polévku
    15. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Iva Hüttnerová sbírá rady našich předků. Vyzkoušejte její mast na bolest zad nebo žlutou polévku
  • Připravte si pečené i nepečené müsli tyčinky jako zdravou svačinku
    Připravte si pečené i nepečené müsli tyčinky jako zdravou svačinku
    14. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Připravte si pečené i nepečené müsli tyčinky jako zdravou svačinku
  • <strong>Kilo za bezmála 800 tisíc. Nejdražší rybí delikatesy světa</strong>
    Kilo za bezmála 800 tisíc. Nejdražší rybí delikatesy světa
    14. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Kilo za bezmála 800 tisíc. Nejdražší rybí delikatesy světa
  • Zlepšete své zdraví díky síle jeřabin a udělejte si z nich čaj nebo likér
    Zlepšete své zdraví díky síle jeřabin a udělejte si z nich čaj nebo likér
    13. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Zlepšete své zdraví díky síle jeřabin a udělejte si z nich čaj nebo likér


 

O nás

Náš web Jimeto.cz vám denně přináší informace z úžasného světa jídel a nápojů.
Nejnovější články
  • Chodíte pozdě a milujete béčkové filmy? Pak jste pravděpodobně inteligentní
  • Jak nacpat žirafu do ledničky? Tipy, jak odpovídat na záludné otázky u pohovoru
  • Legendární maďarská zelňačka: Její sílu měly využívat již římské legie, teď pomáhá proti kocovině
  • Čtyři koření: Objevte tajemství tradiční směsi koření v evropské a blízkovýchodní kuchyni
  • Od pudinku pro chudé až ke královskému dvoru. Tajemná cesta mrkvového dortu na váš stůl
Důležité informace
  • Informace o webu
  • Reklama na webu
  • Zásady ochrany osobních údajů
Vyhledávání:
  • Informace o webu / Kontakty
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Reklama na webu

Copyright © 2023 | Jimeto.cz