Horoskop: Některá znamení si se servírováním jídla vyhrají. Jiná vám ho kydnou na talíř jako hroudu bláta

Zdroj: Shutterstock

Jídlo by mělo nejprve chutnat očima. V době instagramu a dalších sociálních sítí to platí dvojnásob, fotografie dokonalých večeří totiž na těchto platformách tvoří snad polovinu obsahu. Řada lidí si tak ráda se servírováním jídla vyhraje.

Na druhou stranu, někteří jedinci příliš nehrotí, jakou hrůzou pohostí svou rodinu či přátele. Jídlo, které od nich dostanete na talíři, nevypadá příliš lákavě, může ale příjemně překvapit svou chutí. Které znamení je podle horoskopu mistr v servírování, a které naopak nic moc nehrotí?

Puntičkář Blíženec

Těmi, kteří vás zaručeně okouzlí překrásnou tabulí, jsou především Blíženci. Tito lidé vždy chtějí zaujmout, mají tak doma vše naklizeno, všechno srovnáno jako podle pravítka, a platí to i o jídle. Ať už uvaří cokoli, vždy to bude dokonale vypadat.

Ať už před vás na stůl postaví kus masa s brambory nebo omáčku, vždy bude jídlo vypadat dokonale a bude vás nutit vytáhnout z kapsy telefon a hned se všem pochlubit. Urovnané příbory na barevném ubrusu a vyleštěné sklenky na šampaňské jsou pro Blížence samozřejmostí.

Nic neřešící Vodnář

Naopak Vodnář vás překvapí spíše nepříjemně. Když vás pozve na večeři, nečekejte, že by se vůbec obtěžoval dát na stůl ubrus. Jednoduše ho otřít hadříkem stačí. Na otřískaném talíři pak dostanete nejspíš něco, u čeho nebudete ani tušit, co vlastně máte jíst.

Nicméně v kuchyni to jde Vodnářům od ruky. Ačkoli jídlo ve výsledku vypadá pofidérně, jakmile ochutnáte, bude vám jedno, v jakém stylu vám bylo jídlo naservírováno. Dokonalé kombinace chutí udělají i z něčeho, co vypadalo jako hrouda bláta, ten nejlepší pokrm, jaký jste kdy jedli.

Snaživec Býk

Býk se rád předvádí, bohužel ale v kuchyni příliš nedominuje. Když se mu nezadaří připravit chuťově dokonalé jídlo, pokusí se to alespoň zachránit servírováním. Ani v tom nicméně nepatří k nejlepším. Sice jeho pokrmy vypadají lépe než ty Vodnářovi, má to ale svá úskalí.

Býk totiž používá při stylizaci jídla párátka, ubrousky a další nejedlé věci, jen aby jídlo dobře vypadalo. Nakonec tak máte na talíři podivnou změť věcí, z nichž se polovina nedá konzumovat. A ta druhá bohužel i přes veškerou snahu Býka stále chutná příšerně.

Zdroj: Pinkvilla, Awol, Portillos

Autor: Šárka Cvrkalová

Přidat na Seznam.cz