Giada De Laurentiis miluje bizarní kombinaci jídel. Tou poslední překvapila fanoušky

Zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Jako malé děti jsme to milovaly! Vzít do ruky sušenku a namočit si ji do mléka. Teprve poté si ukousnout pořádný křupavý kousek. To byla oblíbená dobrota, vzpomínáte?

Co si budeme povídat – někteří z nás tomu neodolají ani dnes, když už jsme dávno dospělí. Někdo si sušenky namáčí i do kávy, zvláště ty, které se třeba v kavárnách přidávají k objednávce. Namočit si sušenku do mléka, kakaa nebo do kávy není nic neobvyklého. Také to ale není nic pro Giadu De Laurentiis.

Kdo je Giada De Laurentiis?

Giada De Laurentiis je podnikatelka a šéfkuchařka. Často je také váženým hostem televizních pořadů. Sbírá fanoušky po celém světě.

Její okouzlující úsměv by si nevybavil jen málokdo. Je to zkrátka hvězda, která to v kuchyni jednoduše umí daleko lépe než mnozí muži.

Miluje bizarní kombinace jídel

Giada De Laurentiis ovládá kuchařské umění na jedničku a mnoho jejích receptů vyvolává okamžité chutě. Stačí se podívat na fotky, které přidává na své sociální sítě.

Je ale také známá tím, že se nebojí ani bizarních a leckdy opravdu netradičních kombinací jídel, které by se mnozí neodvážili ochutnat.

Žije zdravě, ale nebojí se hřešit

Giada se netají tím, že upřednostňuje zdravý životní styl. Tomu také odpovídá její kuchyně. Snaží se vařit lehčí jídla, která ale neztrácí na rozmanitých chutích.

Nicméně to neznamená, že si tu a tam ráda nedopřeje. Je tu jedna věc, které neumí říci ne. A je to také ona již zmíněná netradiční kombinace, která v mnohých vyvolává rozporuplné pocity.

Asi vás nepřekvapí, když vám řekneme, že tahle sympatická kráska mající na tváři úsměv od ucha k uchu miluje sušenky.

Čemu tedy Giada neodolá? „Sušenkám namáčeným v limonádě,“ prozrazuje cheatsheet.com.

Zkusíte to taky?

Web mashed.com zmínil, že Giada při dotázání právě na tuhle netradiční svačinu, tedy chuť sušenek namáčených v limonádě, odpověděla: „Musíš to zkusit.“

Každému zkrátka chutná něco jiného. Je hodně lidí, kteří mají zálibu v pojídání netradičních kombinací a Giada rozhodně patří mezi ně.

Někdo si sušenky máčí do mléka. Jiný třeba v kávě. Někdo je zase nemáčí vůbec – proč taky, že? A Giada je má nejraději nacucané šťávou. Vy byste tuto kombinaci vyzkoušeli? Nebo vám přijde už za hranou?

Zdroj: cheatsheet.com, mashed.com
Autor: Karolína Nezbedová

Přidat na Seznam.cz