Podmáslí snižuje krevní tlak i cholesterol. Udělejte si z něj skvělý dresink
Mléčné výrobky

Podmáslí snižuje krevní tlak i cholesterol. Udělejte si z něj skvělý dresink

Podmáslí vzniká jako druhotný produkt při stloukání másla nebo smícháním mléka s bakteriemi produkujícími kyselinu mléčnou. Využití nachází v mnoha receptech a někdo ho pije i samotné. Jaké jsou jeho účinky na lidský organismus? Mezi […]

Jednoduché salátové dresinky za hubičku, které jsou hotové během minuty
Koření a dochucovadla

Jednoduché salátové dresinky za hubičku, které jsou hotové během minuty

Milujete lehké saláty? Jsou nejen perfektní přílohou k dalším pokrmům, ale mohou zastat i hlavní jídlo nebo třeba odlehčenou večeři. Velké plus salátů spočívá v tom, že si je můžete připravit na mnoho chutných způsobů. Jednou z nedílných […]