Používejte topinkovač správně, jinak se křupavých topinek nedočkáte
Rady a tipy

Používejte topinkovač správně, jinak se křupavých topinek nedočkáte

Opékání chleba není žádná novota. Lidé opékají chléb již od římských dob, ačkoli je pravda, že dříve k tomu využívali otevřený oheň, zatímco my dnes sáhneme po podstatně pohodlnější variantě v podobě topinkovače. Topinkovač bychom dnes našli […]

Naučte se péct brambory tak, aby byly na povrchu křupavé a uvnitř měkoučké
Rady a tipy

Naučte se péct brambory tak, aby byly na povrchu křupavé a uvnitř měkoučké

Dokonale křupavé na povrchu, uprostřed ale perfektně nadýchané a měkoučké – tak si asi většina z nás představí pečené brambory. Na první pohled obyčejné jídlo je v očích mnoha z nás hotová dobrota. Upéct brambory v troubě se může […]