Saskia Burešová peče na Vánoce minimálně 9 druhů cukroví. Rumoví čerti u ní doma nikdy nesmí chybět

Zdroj: Profimedia

Saskia Burešová je neodmyslitelně spjatá s Českou televizí, kde ji již po mnoho let můžeme sledovat v různých televizních pořadech. Její tvář i hlas by bezpečně poznaly tisíce diváků.

Kromě toho, že je Saskia dlouholetou moderátorkou České televize, je také fanynkou Vánoc a vyznavačkou vánočních tradic. Netají se tím, že si na tradice potrpí a na Vánoce peče až 9 druhů cukroví.

Vánoce má spojené s procházkami Prahou

Pomalu se blíží Vánoce, které pro mnoho z nás znamenají nejkrásnější čas v roce. Podobně tyto svátky vnímá i Saskia Burešová, která Vánoce miluje.

V rozhovoru pro server iDNES se rozpovídala o tom, že Vánoce má spjaté s dětstvím a procházkami po Praze. „Z dětství mám Vánoce spojené hlavně s procházkami Prahou, kdy jsme s rodiči chodili na vánoční mše do různých pražských kostelů. Dnes se k tomu přidává ještě radost z obdarovávání blízkých. Štěstí v dětských očích je pro mě tou nejkrásnější odměnou,“ svěřila se Saskia.

Potrpí si na vánoční tradice

Saskia se netají tím, že si potrpí na vánoční tradice, které každoročně dodržuje. Nejenže gruntuje celou domácnost, ale i svátečně zdobí celý byt.

Mezi její oblíbené vánoční tradice patří také pečení cukroví. Zatímco někdo se spokojí s jedním, dvěma či maximálně třemi druhy, Saskia peče minimálně 9 druhů vánočního cukroví.

Deník Aha! odhalil, že mezi její favority patří rumoví čerti alias nepečené rumové koule. Právě na ty vám přinášíme snadný recept, kterým se letos můžete inspirovat.

Rumoví čerti podle Saskie Burešové

Na přípravu nepečených čertů v rumu podle oblíbené moderátorky potřebujete 15 dkg rozinek namočených přes noc v rumu, 15 dkg strouhané čokolády, 15 dkg strouhaných oříšků, 15 dkg moučkového cukru, 1 žloutek a 15 dkg másla.

Smíchejte všechny suroviny kromě rozinek a vypracujte těsto. Poté do něj přidejte i rozinky a pořádně promíchejte. Ze směsi vytvořte menší kuličky, které můžete obalit buď v kakau, nebo v kokosové moučce.

Zdroj: idnes.cz, ahaonline.cz

Autor: Natálie Kabourková

Přidat na Seznam.cz