Ilona Csáková prozradila recept na dokonalou postavu. Přidala také jeden na čočkovou polévku

Zdroj: Profimedia

Ilona Csáková donedávna patřila k těm, kteří věčně bojují se svou váhou. Několikrát se jí povedlo zhubnout, ale kvůli jojo efektu zase kila nabrala. Tentokrát se ale zdá, že zatočila s nadměrnými kily jednou provždy. Už několik měsíců se udržuje v kondici a jí zdravě.

Již v dubnu letošního roku se podle Blesku pochlubila Csáková na sociální síti novými fotkami, na kterých má postavu dokonalejší než kdy předtím. Změna se tentokrát projevila i v obličeji.

Věčně baculaté zpěvačce se kila podařila shodit úplně všude a od té doby se udržuje v kondici. Jak se jí podařilo váhu srovnat a jak se dnes stravuje, aby se kila navíc opět nevrátila?

Změna stravovacích návyků

„Často se mě ptáte, jak se mi podařilo shodit těch pár kil. Změnila jsem stravovací návyky,“ napsala Ilona fanouškům k příspěvku na sociální síti. „Oblíbila jsem si LC stravu, low carb. Je to strava se sníženým obsahem cukru, bez mouky a lepku,“ doplnila.

Svá oblíbená jídla si prý nemusí nijak výrazně odpírat, ale přesto jde její váha dolů. A co je hlavní, drží se tam, a nevrací se zpět nahoru. Iloně se podle jejích slov vede skvěle a nemá si na co stěžovat.

V pořadu Hobby naší doby na České televizi se dokonce nedávno pochlubila s receptem na vynikající čočkovou polévku, která je zdravá, a člověk si na ní ještě bez výčitek pochutná. Stejný recept se pak objevil i v časopisu Staré dobré časy.

Čočková podle Csákové

Na čočkovou polévku podle Ilony Csákové budete potřebovat: červenou čočku, kořenovou zeleninu, přepuštěné máslo, himálajskou sůl, kurkumu, mouku z červené čočky, šalotku a petrželku. Jak popisuje časopis Staré dobré časy, ani příprava není nijak složitá.

Na másle si osmahnete najemno nakrájenou šalotku, přidáte čočku a vše zalijete vodou. Postupně pak do hrnce přidáte na kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu, sůl a kurkumu. Jamile je čočka uvařená a zelenina měkká, zahustíte výsledek moukou z červené čočky.

Výsledek pak už jen dozdobíte čerstvou pažitkou a máte hotovo. Celý recept je velmi zdravý, obsahuje hodně bílkovin a rozhodně po něm výrazně nepřiberete. Zpěvačka si polévku dopřává pravidelně a velmi ráda. Od té doby, co se jí podařilo zhubnout, se jedná o jeden z jejích nejoblíbenějších receptů.

Zdroj: Blesk, Jíme to, Česká televize, časopis Staré dobré časy

Autor: Šárka Cvrkalová

Přidat na Seznam.cz