Jimeto.cz
  • Domů
  • Recepty
  • Celebrity
  • Hubnutí
  • Krása
  • Zdraví
  • Domov
    • Domácnost
    • Zahrada
  • Rady a tipy
  • Zajímavosti
  • Světové pokrmy
    • Světové kuchyně
  • Maso
  • Ryby a mořské plody
  • Ovoce
  • Zelenina
  • Mléčné výrobky
  • Pečivo a těstoviny
  • Obiloviny
  • Luštěniny
  • Pochutiny
  • Semena a ořechy
  • Bylinky a rostlinky
  • Vitamíny a minerály
  • Koření
  • Nápoje
  • Ze světa
    • Evropa
    • Asie
    • Jižní Amerika
    • Střední Amerika
    • Severní Amerika
    • Afrika
    • Austrálie
    • Česko
    • Itálie
    • Francie
HomeKuchyňské prkénko

Kuchyňské prkénko

Kvalitní prkénko je základem každé kuchyně: Nepodceňujte výběr a následnou péči
Domácnost

Kvalitní prkénko je základem každé kuchyně: Nepodceňujte výběr a následnou péči

9. 2. 2022 admin Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Kvalitní prkénko je základem každé kuchyně: Nepodceňujte výběr a následnou péči

Kvalitní prkénko a dobrá sada nožů, to jsou základní kameny dobře vybavené kuchyně. Většina lidí řeší, jak vybrat správný nůž a jak se o něj starat. Ale jak vybrat nejlepší typ prkénka? To už nikdo […]

Kuchyňské prkénko jako velké téma. Takto z něj odstraníte nepříjemný zápach
Domácnost

Kuchyňské prkénko jako velké téma. Takto z něj odstraníte nepříjemný zápach

31. 1. 2022 admin Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Kuchyňské prkénko jako velké téma. Takto z něj odstraníte nepříjemný zápach

Česnek neodmyslitelně patří do celé řady pokrmů – a to nejen v české kuchyni, ale i v mnoha jiných. Uměli byste si bez něho představit například tradiční silvestrovskou pomazánku? My tedy rozhodně ne. O česneku […]

Nejnovější články:

  • Nealkoholické pivo vzniklo během americké prohibice. Jeho cesta však byla trnitá
    Nealkoholické pivo vzniklo během americké prohibice. Jeho cesta však byla trnitá
    4. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Nealkoholické pivo vzniklo během americké prohibice. Jeho cesta však byla trnitá
  • Připravte si oblíbené recepty Daniely Kolářové. Nechybí známá polévka ani zákusek ke kávě
    Připravte si oblíbené recepty Daniely Kolářové. Nechybí známá polévka ani zákusek ke kávě
    4. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Připravte si oblíbené recepty Daniely Kolářové. Nechybí známá polévka ani zákusek ke kávě
  • carpaccio
    Červenou řepu má v kuchařském repertoáru i Zdeněk Pohlreich. Pro své příznivé vlastnosti by neměla chybět v žádné kuchyni
    3. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Červenou řepu má v kuchařském repertoáru i Zdeněk Pohlreich. Pro své příznivé vlastnosti by neměla chybět v žádné kuchyni
  • Pompano en Papillote: Prostý, ale geniální nápad. Upečte si rybu v pečicím papíru
    Pompano en Papillote: Prostý, ale geniální nápad. Upečte si rybu v pečicím papíru
    3. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Pompano en Papillote: Prostý, ale geniální nápad. Upečte si rybu v pečicím papíru
  • sele
    Cochinillo asado: Pečené sele je španělským gastronomickým dědictvím. Jeho tradice ale kvůli ochraně zvířat upadá
    2. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Cochinillo asado: Pečené sele je španělským gastronomickým dědictvím. Jeho tradice ale kvůli ochraně zvířat upadá
  • Plněné chleby si zamilujete. Vyzkoušejte osvědčené recepty nebo buďte kreativní
    Plněné chleby si zamilujete. Vyzkoušejte osvědčené recepty nebo buďte kreativní
    2. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Plněné chleby si zamilujete. Vyzkoušejte osvědčené recepty nebo buďte kreativní
  • Radek Kašpárek mořské plody miluje, v Londýně si pochutnal na krabovi. Poradíme, jak jej správně konzumovat
    Radek Kašpárek mořské plody miluje, v Londýně si pochutnal na krabovi. Poradíme, jak jej správně konzumovat
    2. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Radek Kašpárek mořské plody miluje, v Londýně si pochutnal na krabovi. Poradíme, jak jej správně konzumovat
  • Petr Lexa si dělá granolu zásadně sám doma. Žádná kupovaná se jí nevyrovná
    Petr Lexa si dělá granolu zásadně sám doma. Žádná kupovaná se jí nevyrovná
    1. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Petr Lexa si dělá granolu zásadně sám doma. Žádná kupovaná se jí nevyrovná
  • Domácí korbáčiky vytvoříte za pár korun z mozzarelly. Jde to i pomocí syřidla
    Domácí korbáčiky vytvoříte za pár korun z mozzarelly. Jde to i pomocí syřidla
    1. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Domácí korbáčiky vytvoříte za pár korun z mozzarelly. Jde to i pomocí syřidla
  • Jsou dietní limonády lepší než ty slazené cukrem? Alternativní sladidla moc nadějí nedávají
    Jsou dietní limonády lepší než ty slazené cukrem? Alternativní sladidla moc nadějí nedávají
    1. 2. 2023 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Jsou dietní limonády lepší než ty slazené cukrem? Alternativní sladidla moc nadějí nedávají


 

O nás

Náš web Jimeto.cz vám denně přináší informace z úžasného světa jídel a nápojů.
Nejnovější články
  • Nealkoholické pivo vzniklo během americké prohibice. Jeho cesta však byla trnitá
  • Připravte si oblíbené recepty Daniely Kolářové. Nechybí známá polévka ani zákusek ke kávě
  • Červenou řepu má v kuchařském repertoáru i Zdeněk Pohlreich. Pro své příznivé vlastnosti by neměla chybět v žádné kuchyni
  • Pompano en Papillote: Prostý, ale geniální nápad. Upečte si rybu v pečicím papíru
  • Cochinillo asado: Pečené sele je španělským gastronomickým dědictvím. Jeho tradice ale kvůli ochraně zvířat upadá
Důležité informace
  • Informace o webu
  • Reklama na webu
  • Zásady ochrany osobních údajů
Vyhledávání:
  • Informace o webu / Kontakty
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Reklama na webu

Copyright © 2023 | Jimeto.cz