Domácí bramborové noky se hodí jako příloha i hlavní pokrm. Jejich příprava není náročná
Recepty

Domácí bramborové noky se hodí jako příloha i hlavní pokrm. Jejich příprava není náročná

Malé knedlíčky z těsta se skvěle hodí nejen k omáčkám, ale třeba i k masu. Nejčastěji se na ně spoléháme jako na přílohu, hravě ale zastanou i roli hlavního jídla. Bramborové noky, též známé jako gnocchi, jsme zvyklí […]

Gnocchi z mrkve, batátů, hrášku, dýně i květáku. Které chutnají nejlépe a které vyzkoušet jako první?
Recepty

Gnocchi z mrkve, batátů, hrášku, dýně i květáku. Které chutnají nejlépe a které vyzkoušet jako první?

Když se řekne gnocchi, většina lidí si představí maličké knedlíčky vyrobené z brambor a mouky. Vychutnáváme si je na nejrůznější způsoby – s masem i omáčkou. Zkrátka tak, jak nám nejvíce chutnají. Pokud se snažíte stravovat zdravěji, […]