Radek Banga vyřešil odvěký problém, zda míchat krupicovou kaši. Už ji nebudete jíst jinak, tvrdí

Zdroj: Nextfoto

Krupicová kaše je mnohými vnímána jako jídlo dětství. Milovali jsme ji jako děti a s chutí si ji dáme i teď, když už jsme dospělí. A s láskou ji třeba připravujeme i svým dětem, protože krupičná kaše je zkrátka klasika, která se nikdy nemůže omrzet.

Pokud jde o krupicovou kaši, lidi se dělí na dva tábory: zatímco jeden tábor hlásá rozhodně nemíchat, druhý je naopak toho názoru, že by se krupičná kaše měla před konzumací promíchat. Tohle časté dilema ale vyřešil rapper, zpěvák a hudebník Radek Banga.

Dobrota hotová za pár minut

Málokdo by neznal krupicovou kaši. Je to oblíbené jídlo dětí i dospělých, které nejenže skvěle chutná, ale má i další velkou výhodu: lze ho připravit během několika málo minut.

Další nesporný benefit krupicové kaše spočívá v tom, že ji každý může jíst přesně tak, jak mu nejvíce chutná. Taková ta klasika spočívá v čistě bílé krupicové kaši jen lehce oslazené cukrem, která se posype moučkovým cukrem, kakaem a doprostřed se položí kousek másla.

Jenže mnozí milují krupičnou kaši třeba s cukrem a skořicí, další vynechávají kakao a dávají si ji jen s cukrem, další si přidávají hořké kakao. Zkrátka každý tak, jak to má rád.

Míchat, nebo nemíchat?

Jak už bylo řečeno, krupicová kaše dělí lidi na ty, kteří radí nemíchat, a na ty, kteří hlásají opak. Tohle věčné dilema se rozhodl vyřešit hudebník Radek Banga alias Gipsy.

Na svém instagramu totiž zveřejnil návod, jak už konečně přestat řešit, jestli krupičku míchat, nebo ne, a přišel s nápadem, který si oblíbíte i vy.

Bangův trik tkví v tom, že ačkoli si kaši pořádně promíchá, aby měl chuť kakaa všude, poté si na výslednou kaši nasype ještě jednu vrstvu kakaa, kterou už do směsi nezamíchá. Tím pádem má kaši zamíchanou i nezamíchanou současně. Podle zpěváka jde o fenomenální trik, díky kterému už nebudete chtít kaši jíst jinak.

Tak schválně – pomůže vám Radkův vynález s věčným dilema, jestli si kaši zamíchat, nebo nemíchat?

Zdroj: repas.ru, Instagram

Autor: Natálie Kabourková

Přidat na Seznam.cz