Nikol Leitgeb čtrnáct let čekala na svého prince. Ten jí teď doma vyvařuje kuře na paprice

Manzele_Leitgeb
Zdroj: Profimedia

Nikol Leitgeb si na svého vysněného manžela musela dlouho počkat. Nakonec se ale jejich cesty sešly a nyní jsou spolu, vychovávají dvě děti a ukázalo se, že Nikol se nemusí bát, že by někdy byla o hladu. Petr se totiž předvedl jako skvělý kuchař a dnes vám přinášíme recept na jeho kuře na paprice.

Tehdejší barman a influencerka na sebe občas naráželi v různých klubech po Praze, a to již před neuvěřitelnými 14 lety.

Čekání se vyplatilo

„Vždy jsme se spolu jen bavili, líbil se mi, ale neměl o mě zájem. Až loni jsme se někde potkali a on chtěl jít na naši talk show 3v1,“ prozradila Nikol pro deník Blesk, jak konečně došlo k prolomení hradeb mezi nimi.

Ačkoliv show nyní již rozpadlého tria 3v1 bývají spíše pro ženy, Petr nakonec do Tábora opravdu přijel a od té doby jejich láska jen kvete.

Petr přijal Nikolčina syna Mathiase z předchozího vztahu jako vlastního a za nějaký čas se jim narodil i společný syn Tobias.

Vzhledem k tomu, že kromě konce tria v rádiu a na besedách se navíc Nikol odtrhla i od úspěšného e-shopu, je třeba najít zdroj příjmů jinde. Například v kuchyni.

A ukázalo se, že Nikol nečekala čtrnáct let zbytečně, protože její manžel se umí v kuchyni dobře ohánět.

Kuře na paprice dle Petra Leitgeb

Se sledujícími se podělil o svůj recept na kuře na paprice a dle závěru videa, kde Nikol spokojeně jeho výsledek ochutnává, se jedná o recept velmi chutný.

Budete potřebovat 2 kuřecí stehna, 1 cibuli, máslo, sladkou papriku, bobkový list, sůl, kuřecí vývar, smetanu a hladkou mouku.

Nejdříve si na másle osmažíte dozlatova cibulku, poté nasypete sladkou papriku (dle videa odhadem cca 2 polévkové lžíce), přidáte osolená kuřecí stehna, bobkový list a dáte na hodinu a půl do trouby nastavené na 150 stupňů.

Spoiler: Budete muset mýt nádobí

Po vytažení z trouby vytáhnete stehna, směs rozmixujete a zahustíte jíškou připravenou z másla a hladké mouky.

Že není Petr žádný amatér, dokazuje fakt, že vše dělá od oka, takže pokud chcete recept přesně podle něj, musíte se spolehnout také na svůj odhad.

Nakonec přidejte smetanu a nechte omáčku ještě chvíli povařit. A máte hotovo.

Ale upozornění na závěr: pokud uvaříte pro rodinu tento recept, budete muset i umýt nádobí. Protože přesně takto to dopadlo i u Petra.

Zdroje: Blesk, OnlyU, Instagram

Autor: Soňa Jiroutová

Přidat na Seznam.cz