Nejmladší Geislerka na chalupě vaří brambory, které si sama vykope

Geislerová
Zdroj: Nextfoto

Ester Geislerová vždy tak trochu žila ve stínu své starší sestry Ani, která byla slavnější, uměla se prosadit třeba i tím, že jí nevadilo se už od začátku kariéry před kamerou svlékat, a měla za sebou také pár skandálů, které z ní udělaly osobu zajímavou pro bulvár.

Ester je určitě i žena do nepohody

Ester vsadila ve svém životě spíše na přirozenost než na to, aby udělala dojem, a díky tomu měla také daleko větší pracovní rozsah. Kromě herectví se živila třeba také modelingem a prací pro módní časopis. Nedráždila bulvár a dnes si užívá především roli matky.

Ester se dětem věnuje velice svědomitě a nijak se netají tím, že v náročném denním shonu nemá až tak moc čas se starat o sebe. Ale potom přijde období, kdy už si jednoduše musí odpočinout.

Pobyt na chalupě si umí užít

A jednou z možností je pobyt na chalupě. Přestože si Ester ráda zajede i k moři, rozhodně si dokáže užít dovolenou i v Česku a nepotřebuje k tomu ani nic okázalého. Pobyt na chalupě miluje a pochvaluje si, že může dopřát tělu spánek v takové délce, kterou zrovna potřebuje.

Rozhodně se nevyhýbá práci a se štípačkou zvládne i těžší mužskou práci. Užívá si klid a lenošení a rozhodně si poradí i při práci v kuchyni. Jak svým fanouškům předvedla na sociálních sítích, nedá dopustit na čerstvě sklizené brambory, které se dají konzumovat i se slupkou. U nových brambor je slupka tenoučká, a i přes tradici české kuchyně, kde se brambory běžně loupou, k nám přichází v posledních letech trend podávání se slupkou.

Ester nejspíš ví, že ve slupce je vláknina, která pomáhá trávení a jsou zde také vitamíny C a B a vápník. I přes zažité mýty slupka na bramborách škodlivá není a jsou země, jako třeba Anglie, kde se konzumuje běžně.

K vaření na chalupě používá i dary zahrady

Ester přidala video, kde se vydala s motykou do zahrady, aby sklidila to, co maminka zasadila. Brambory dala hned vařit s kmínem a libečkem. Podává je nejraději s máslem a pažitkou. K chalupářské hostině připravila také karbanátky se sýrem, které ochutila celou řadou bylinek, které na zahradě našla. Aby bylo jídlo dokonalé, udělala ještě okurkový salát s klasickou českou zálivkou. Zda okurky sklidila na zahradě, nezmínila.

Herečka uvádí, že je pro ni vaření relax a umí si v kuchyni pěkně odpočinout. U sporáku poslouchá audioknihy, a hlavně krimi příběhy. Tradiční česká jídla zná od babičky a s láskou je předává další generaci.

Na chalupě je ráda

Není to poprvé, co Ester popisuje život na chalupě a svůj venkovský program už před časem nastínila pro Expres.

„Čumět na mraky. Trhat maliny. Z bylinek čaj. Chodit běhat a v půlce si dát pivo. Jíst pstruhy. Fotit. Točit. S místními kecat. Půdu a les zkontrolovat. Máminy koláče jíst. Kafíčko pít. Balený kouřit,“ popisovala své činnosti Ester. 

Přidala také, že ráda chodí na houby a nezalekne se ani koupele v potoce nebo sekání trávy. Jedno je tedy jisté, tahle žena rozhodně není žádná afektovaná hvězda a ani na venkově by se určitě neztratila.

Zdroj: Instagram, Expres

Autor: Lída Kropáčková

Přidat na Seznam.cz