Mahulena Bočanová ráda ukazuje i soukromí. Tentokrát připravila palačinky a nezapomněla zkritizovat Forejta

Bocanova
Zdroj: Profimedia

Divákům přirostla k srdci jako šestiletá holčička v seriálu Chalupáři. Svůj život má herečka pěkně zdokumentovaný, protože se v prostředí médií pohybuje již od dětství. A rozhodně se nedá přehlédnout.

Před kamerou hraje, tančí, a dokonce i vaří

Zazářila v taneční soutěži, kdy neuvěřitelně zhubla. Kila však opět postupně zase nabrala, protože si ráda dopřeje i něco sladkého, jako jsou třeba palačinky, na kterých si pochutnává s dcerou Márinkou.

I přes nějaké to kilo navíc je padesátnice Bočanová stále výraznou ženou a vidět ji kromě divadla můžete třeba v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde má roli velice svérázné ředitelky nemocnice, která si umí sjednat respekt a zároveň se umí odvázat i v soukromí.

V reálném soukromí se herečka věnuje hlavně dceři, která má lehčí postižení a celý život vyžaduje citlivý přístup a péči navíc. Mahulena ji vychovala sama, a když k tomu ještě dokázala udržet svou hereckou kariéru na dobré úrovni, je jasné, že je to žena rázná, stejně jako její seriálová role.

Mahulena Bočanová ráda ukazuje i soukromí. Tentokrát připravila palačinky a nezapomněla zkritizovat Forejta
příprava palačinek, zdroj: Shutterstock

Palačinky podle Mahuleny Bočanové – ochucené malinami a likérem

Na přípravu budete potřebovat: polohrubou mouku, mléko, dvě vejce, čerstvé nebo zamražené maliny, panáka hořkého likéru amaretto, čokoládovou pomazánku a olej na smažení.

Z mouky, vajec a mléka se připraví hladké řídké těsto, které se nabírá naběračkou, a na pánvi se smaží tenké palačinky. Nejlepší pánev je s nepřilnavým povrchem, a oleje je pak třeba opravdu jen pár kapek.

Pro Českou televizi herečka dodala, že hotové palačinky se potřou čokoládovým krémem, stočí se do ruličky a přelijí rozvarem z malin, do kterého se po odstavení ze sporáku přilije panák hořkého likéru. Verze pro děti je samozřejmě bez alkoholu. Rozvar z ovoce by měl být kyselkavý, aby kontrastoval se sladkou čokoládovou náplní uvnitř palačinek. Aby chutnal dětem, může se i přisladit, nejlepší je to samozřejmě medem. Zdobí se zeleným lístkem máty, ale fantazii se meze nekladou. Může se přidat i čerstvé ovoce.

Mahulena si rýpla do vyhlášeného kuchaře Forejta

Mahulena byla také jednou z celebrit, která se nelichotivě vyjádřila k reklamě, kde Přemek Forejt zahodil zásady, které ve vaření roky hlásá, a nechal se zlákat na reklamu na produkty řetězce rychlého občerstvení. Přidala se tak ke stovkám známých i zcela neznámých lidí, kteří na věc vyjádřili svůj negativní názor.

Na druhou stranu je třeba dodat, že Forejt nedávno kupoval rodinnou vilku s velkou zahradou a hypotéka dokáže potrápit i známé kuchaře. Jeho restaurace určitě také pocítila drsnou ránu zdražování, a tak není divu, že sáhl po dobře placené reklamě, která není náročná na realizaci. Mohl si ale ušetřit zoufalé komentáře, že se vlastně obětoval pro lidi, aby mohl zevnitř nahlédnout do tajů společnosti. Jeho fanoušci tak s napětím čekají, kdy jim poodkryje velká tajemství hamburgerů, a ono pořád nic.

V této věci byla poněkud drsná

„To je to samý, jako kdybych se já stala patronkou přestěhování všech autistických dětí na Mars, protože chci opravdu zjistit, jestli jim tam nebude líp. Prostě úplně otočená dosavadní filozofie, to lidi nevezmou. Symbol ‚špičkové-vkusné-noblesní-precizní-nápadité-originalní‘ gastro v bio stylu plus Mekáč, to mi prostě drhne,“ napsala na sociálních sítích pod komentářem, který citoval Blesk.

Zdroj: Hobby naší doby, Blesk

Autor: Lída Kropáčková

Přidat na Seznam.cz