Pokrmy, které si vychutnáte víc než kdy jindy díky alobalu. Naučte se ho používat
Rady a tipy

Pokrmy, které si vychutnáte víc než kdy jindy díky alobalu. Naučte se ho používat

Alobal je jednou ze základních věcí, kterou by měla být vybavena každá kuchyň. Dají se do něho zabalit svačiny, zároveň ale také udrží jídlo teplé, a proto se v něm často podávají například zabalené tortilly. […]

Unagi: Japonská pochoutka, kterou byste zasyrova nikdy neměli pozřít
Světové pokrmy

Unagi: Japonská pochoutka, kterou byste zasyrova nikdy neměli pozřít

Unagi je netradiční pokrm, který může být v některých případech také velmi jedovatý. Jedná se o sladkovodního úhoře žijícího v Japonsku, který je ve zpracované podobě považován za lahůdku. Syrový ale může být životu nebezpečný. […]

Připravte si domácí parizér z kvalitních surovin. Ten kupovaný strčí do kapsy
Rady a tipy

Připravte si domácí parizér z kvalitních surovin. Ten kupovaný strčí do kapsy

Někdy je dobré připravit si salám domácí, protože pak člověk alespoň přesně ví, co do něj dává. U těch kupovaných si nikdy nemůžete být složením jisti. Boloňský salám neboli parizér je salám s kousky papriky […]