Sandra Pogodová rebelkou i v dospělosti: V mládí ucpala záchod chlebem, nyní si udělala kuchyň na podlaze

Zdroj: Nextfoto

Herečka Sandra Pogodová se u diváků těší velké oblibě. Nejspíš i díky svému pozitivismu, dobré náladě a smyslu pro humor bývá často obsazována do filmových i divadelních rolí. V mládí však byla průšvihářkou.

Její problémové dětství začalo už na základní škole. „Od třetí třídy jsem chodila za školu. Šla jsem na konzervatoř proto, že tam nejsou zkoušky z češtiny a matematiky. Nejsem studijní typ. Byla jsem hyperaktivní, běhala jsem po venku, koukala, co kde lítá, špatně jsem se učila, a i z konzervatoře mě vyhodili,“ vzpomínala v 7 pádech Honzy Dědka.

Rebelka i v dospělosti

Už jako dítě provokovala svou sestru natolik, že s ní vysklila okno v domě, kde tenkrát s rodiči bydleli. Dokonce její tatínek v pořadu Moje místa prozradil, jak kdysi ucpala záchod chlebem se sádlem. I když zapírala, bylo mu jasné, kdo ho tam nacpal.

Nutno podotknout, že určitá dávka rebelie jí zůstala doteď i přesto, že za tři roky bude slavit padesáté narozeniny. Sympatická herečka se už od mala ráda předvádí, vždy však s neotřelým humorem sobě vlastním.

Divoženka s okurkou

V létě se se svými fanoušky na instagramu dělila o zážitky ze své dovolené na moři. A že šlo o samé usměvavé snímky. Po sdílení videa, v němž plave v moři, které doplnila popiskem „Pozor, pozor, byl objeven nový živočišný druh Prdelajda obecná“, se pochlubila také fotkou.

Na momentce sedí polonahá na zemi plachetnice a krájí okurku. Snímek, kde jí prsa zakrývají jen dlouhé vlasy, náležitě okomentovala: Nejlepší kuchyň na lodi je podlaha.“ Příspěvek sklidil samé pozitivní komentáře.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Příspěvek sdílený Sandra Pogodová (@sandrapogodovaofficial)

O tom, že není žádnou cudnou dívkou a nebojí se provokovat, se rozpovídala v pořadu Na kafeečko: „Jsem dospělá, užívám si to a nestydím se. Já jsem se styděla, když mi bylo dvacet. Sice jsem měla ráda sex, ale styděla jsem se. Když si porovnám, jaký sex jsem provozovala ve dvaceti a jaký ve čtyřiceti… Pánové, jestli chcete dobrý sex, určitě nechoďte za dvacítkama. Musíte jít za nějakou babou, která už ví, je to daleko zábavnější.“

Pochutnávala si na jídle na workshopu

A na čem si Sandra Pogodová ráda pochutná, když zrovna neokrajuje okurku v podpalubí? O Velikonocích, které jen tak mimochodem často připadají na její narozeniny, s chutí ochutnávala menu od Increase Taste.

Meníčko tvořilo osm chodů, které si vždy usměvavá herečka velmi pochvalovala. Sama by však pro přípravu těchto jídel potřebovala za zády nějakého profesionálního kuchaře.

„Připravili naprosto fantastické meníčko. Líbí se mi, že jedou i v čase, to je originální. Teď jsme měli jídlo podle původního receptu z roku 1870, jídlo roku 1968 byl vynikající boršč. Pokud bych měla v zádech profesionálního kuchaře, tak bych možná něco takového zvládla. V restauraci dělají workshopy na sushi, které miluji, přemýšlím, že bych to zkusila,“ uvedla herečka pro web aplausin.cz.

Pečená kachna ano, vnitřnosti rozhodně ne

Mezi její nejoblíbenější jídla však patří pečená kachna, tu zvládne dokonce uvařit i sama se zelím a lokšemi. Recept dělávala její maminka a kachna jí zachutnala natolik, že se jej naučila. A to údajně excelentně, jak sama tvrdí.

Jestli je nějaké jídlo, které Sandra Pogodová nemusí, jsou to vnitřnosti. Proto si nikdy nedá například dršťkovou polévku. Nemá také ráda kopr, jinak v jídle nijak vybíravá není.

Zdroj: prima.iprima.cz, stream.cz/na-kafeecko, facebook.com, aplausin.cz, instagram.com, zeny.iprima.cz, stream.cz/moje-mista, extra.cz

Autor: Silvie Grulichová

Přidat na Seznam.cz