Zuzana Belohorcová odhalila, jak vaří na slunném Tenerife. Její kombinace vás překvapí

Zdroj: Nextfoto

Do povědomí české veřejnosti se dostala v roce 2003, kdy se ujala role moderátorky erotického pořadu Peříčko. Od té doby, ačkoli tomuto lechtivému pořadu dávno odzvonilo, o sobě dává Slovenka Zuzana Belohorcová i nadále vědět.

Momentálně své fanoušky zásobuje příspěvky z prosluněného Tenerife, kam se společně s rodinou odstěhovala. Pravidelně postuje nejen své fotografie v plavkách, ale sem tam ukáže i něco z jídelníčku.

Luxus na Kanárských ostrovech

Zuzana Belohorcová si život umí užívat opravdu plnými doušky. Už před lety se společně s rodinou odstěhovala do Spojených států, kde ale nezůstali natrvalo.

Po nějaké době hledali rodinné štěstí ve sluncem zalitém Španělsku. Konkrétně se Zuzana s manželem a dětmi rozhodla usadit ve španělské Malaze.

Ani tam to ale nebylo natrvalo. Nyní si sexbomba užívá nevídaný luxus na jednom z Kanárských ostrovů – Tenerife. Tam obývá přepychový dům, do kterého by se zamiloval snad úplně každý.

Postavu má ukázkovou

Bývalé moderátorce pořadu Peříčko už „táhne“ na padesát, svým zevnějškem na to ale rozhodně nevypadá a kteroukoli podstatně mladší ženu by hravě strčila do kapsy.

O její luxusní postavě svědčí i fotky, které pravidelně vystavuje na sociálních sítích a které vždy sklízí neskutečné ohlasy u Zuzčiných fanoušků.

Kam to všechno dává?

Pohled na luxusní figuru Zuzany Belohorcové mnohé vede k otázkám, kam dává všechny ty dobroty, které si na slunném Tenerife společně s rodinou a přáteli dopřává.

Zuzana totiž tu a tam přidá i nějaký ten příspěvek týkající se jídla. Svým sledujícím dokonce i dává tipy, které se v kuchyni mohou hodit.

Nedávno tak sdílela příspěvek, v němž připravuje hostům několik druhů pomazánek, lehký bramborový salát a řízky. Ačkoli tyto recepty nejsou typicky přímořské, Zuzana do nich zakomponovává typicky španělské suroviny.

Do tuňákové pomazánky tak radí použít salsu a jalapeños, do česnekové pomazánky zase sype sýr. A při přípravě řízků radí maso nejdříve naložit do olivového oleje. K připraveným pokrmům pak na stole nesmí chybět čerstvý tmavý chléb.

Zuzka je podle všechno v kuchyni jako doma a největší odměnou pro ni jsou spokojení hosté, kteří se u ní doma dobře nají.

Zdroj: Blesk, Instagram

Autor: Natálie Kabourková

Přidat na Seznam.cz