Jimeto.cz
  • Domů
  • Bylinky, rostlinky
  • Maso
  • Mořské plody
  • Mléčné výrobky
  • Ovoce
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Pečivo, těstoviny
  • Pochutiny
  • Koření
  • Obiloviny
  • Luštěniny
  • Semena, ořechy
  • Světové pokrmy
    • Světové kuchyně
  • Evropa
  • Asie
  • Jižní Amerika
  • Střední Amerika
  • Severní Amerika
  • Afrika
  • Austrálie
  • Česko
  • Itálie
  • Francie
HomePákistán

Pákistán

Černá himalájská sůl
Koření a dochucovadla

Černá sůl: zdravější alternativa běžně používané kuchyňské soli

18. 1. 2019 admin 0

Černá sůl se stává stále častěji používanou alternativou běžné kuchyňské soli. Nejenže je totiž výrazně zdravější, ale zároveň má velmi specifickou vůni a chuť, a to díky vyššímu obsahu síry. Černá sůl: historie a místo […]

Himálajská sůl: začněte solit zdravě!
Koření a dochucovadla

Himálajská sůl: výrazně zdravější alternativa běžné soli

24. 11. 2018 admin 0

Himálajská sůl má růžovou barvu, čímž se liší od běžné stolní soli. Tento rozdíl však není ani zdaleka nejpodstatnější. Především je totiž výrazně zdravější, takže pokud ji ještě nepoužíváte, začněte. Himálajská sůl vzniká již 200 […]

bílá a zdravá rýže basmati
Obiloviny

Rýže basmati: „královna vůní“, kterou musíte ochutnat

19. 11. 2018 admin 0

Rýže provází člověk odedávna a v současné době existuje tisíce a tisíce kulturních forem. Jednou z těch, jež patří mezi nejčastěji doporučované, je dlouhozrnný druh zvaný basmati. Původ basmati a rozšíření do světa Rýže je […]


Sledujte nás i nadále:

  • Facebook
  • Instagram

Další články:

  • Vieux Boulogne drží jeden primát. Zřejmě jde o nejvíce zapáchající sýr na světě
    8. 12. 2019 0
  • Buddhova ruka: ovoce, o němž většina Čechů nikdy neslyšela. Přesto je chutné, zdravé a voňavé
    7. 12. 2019 0
  • Tureckou kuchyni netvoří pouze kebab. V Anatolii lze ochutnat i mnohé další dobroty
    5. 12. 2019 0
  • Lahůdkové droždí neslouží ke kynutí pečiva. Jde ale o velmi zdravé dochucovadlo
    4. 12. 2019 0
  • Balzamikový ocet: kvalitní dochucovadlo, které zraje 12 let v dřevěných sudech
    3. 12. 2019 0
  • Bramborový salát zdravěji
    Vánoce za socialismu aneb štědrovečerní večeře před rokem 1989
    2. 12. 2019 0
  • Kaviár: exkluzivní pochoutka, která může stát až 750 tisíc Kč za kg
    30. 11. 2019 0
  • Falafel: zdravý pokrm z Blízkého východu
    28. 11. 2019 0
  • Kotvičník zemní na zahrádce
    Bylinky na potenci, které mohou skutečně pomoci
    26. 11. 2019 0
  • Rakouská kuchyně se podobá té naší. Používá ale výrazně zdravější suroviny
    25. 11. 2019 0


O nás

Náš web Jimeto.cz vám denně přináší informace z úžasného světa jídel a nápojů.
Nejnovější články
  • Vieux Boulogne drží jeden primát. Zřejmě jde o nejvíce zapáchající sýr na světě
  • Buddhova ruka: ovoce, o němž většina Čechů nikdy neslyšela. Přesto je chutné, zdravé a voňavé
  • Tureckou kuchyni netvoří pouze kebab. V Anatolii lze ochutnat i mnohé další dobroty
  • Lahůdkové droždí neslouží ke kynutí pečiva. Jde ale o velmi zdravé dochucovadlo
  • Balzamikový ocet: kvalitní dochucovadlo, které zraje 12 let v dřevěných sudech
Důležité informace
  • Informace o webu
  • Reklama na webu
  • Zásady ochrany osobních údajů
Vyhledávání:
  • Informace o webu / Kontakty
  • Zásady ochrany osobních údajů

Copyright © 2019 | Jimeto.cz